TerraClean részecskeszűrő és DPF tisztítás

TerraClean részecskeszűrő tisztítás

A Terraclean Kft piacvezető a DPF és részecskeszűrő tisztítás terén, annak a csapatnak köszönhetően, amely közel 10 éve szorosan együttműködik a részecskeszűrőkkel és gyűjti a tapasztalatokat. Most büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatunk egy egyedülálló és hatékony megoldást, amely leegyszerűsítheti a szakemberek életét a területen.

Megoldás a részecskeszűrő tisztítás

A részecskeszűrő tisztítás úttörői vagyunk, mióta a Terraclean különleges oldat és megoldásaink ötvözetével végezzük a DPF tisztítás nehéz feladatát. Távollátással és kreativitással korszerű megoldás alkalmazásával a gépkocsik részecskeszűrő tisztításának elvégzése érdekében, és elmondhatjuk, hogy az idő igazolt bennünket: már rengeteg ügyfelünket kiszolgáltuk az évek során, és többen közülük visszatérő ügyfelek, aki megbíznak részecskeszűrő tisztítás folyamatainkban.

Több éves gyakorlat és kísérletezés után forradalmi technikánkkal kezdtük el a részecskeszűrő tisztítás kihívásának teljesítését.

Cégünk sikeres javaslat a DPF tisztítás megoldására. Ez a részecskeszűrők és a tisztítási módszerek mély ismeretének, a tíz év alatt megszerzett technikai készségnek és a járművezetők és a szerelők konkrét nehézségeinek kezelésével kapcsolatos hosszú tapasztalat eredménye.

A részecskeszűrő tisztítás és DPF tisztítás folyamata

Az egész procedúra folyamata a kapcsolatfelvételnél kezdődik, majd az önhöz legközelebb található szervizünkbe behozza autóját. Ezután mi megvizsgáljuk a részecskeszűrőnek az állapotát és el is kezdjük a tisztítási folyamatot. Innovatív részecskeszűrő tisztítás megoldásunkkal szerencsére igazán gyorsan és könnyedén végezhetjük el az egészet. Ehhez szükségünk van a Terraclean oldatra és egy adapterre, majd kezdődhet is a DPF tisztítás, mely 100%-ban környezetbarát módón történik. Szakembereink miután elvégezték a DPF tisztítás folyamatát, elkezdik járatni a motort, ami segít a teljes rendszer tisztaságának hozzájárulásához.

Miért ne cserélje le a DPF szűrőt

Mi egy teljesen felesleges dolognak tartjuk a részecskeszűrő cseréjét, mivel rengeteg pénzbe kerül egy új darab, ami akár egy autó árát is jelentheti. Sokkal inkább javasoljuk a részecskeszűrő tisztítás elvégeztetését a TerraClean műhelyében, mert nagyjából ugyanolyan eredményt ér el egy tisztításon átesett részecskeszűrő, mint egy új. Illetve a tisztításnak az ára csak töredéke az újnak.

Szóval ne várjon míg részecskeszűrőjének eltömődése nagyobb károkat okoz autójában, mint kéne, hozza el egyik Terraclean szervizünkbe és mi a lehető legprofibb módon elvégezzük a részecskeszűrő, DPF, és EGR szelep tisztítás folyamatait. Rövide ez az oka, hogy ne cserélje le a DPF szűrőt.

Related Posts