Meghan Markle kapcsolata

Meghan Markle a tolakodó bulvárlapokat okolja az apjával való kapcsolat tönkretételéért

A hercegnő ügyvédei azt mondják, hogy ő és apja „közel maradt mindaddig, amíg három évvel ezelőtt célba nem vette a tolakodó brit bulvármédia”

A sussexi hercegnő a brit bulvársajtót hibáztatta, amiért tönkretették kapcsolatát apjával, Thomas Markle-lel – közölték ügyvédei.

Meghan egy pert indított a Mail on Sunday ellen egy kézzel írt levél miatt, amelyet apjának küldött. A hercegné ügyvédei a per részeként benyújtott új jogi dokumentumban kijelentették, hogy ő és Markle „nagyon szoros apa/lánya kapcsolata volt gyermekkora során, és közeli kapcsolatban álltak egymással egészen addig, amíg három évvel ezelőtt a tolakodó brit bulvármédia célpontjává nem vált”.

A nyilatkozatból az is kiderült, hogy Meghan anyagi támogatást nyújtott édesapjának, és „régóta gondoskodott az egészségéről”.

Meghan ügyvédje azt mondta, hogy pénzt adott apjának, miután színészi karrierbe kezdett a Suits című amerikai jogi drámában. A nyilatkozat szerint „önkéntes anyagi hozzájárulást kezdett édesapjának”. A megjegyzések azután érkeztek, hogy Meghan kifejtette, hogy védtelennek érzi magát a monarchia részéről. Az üggyel kapcsolatos bírósági dokumentumok szerint – amint azt a BBC is láthatta – Meghan rendkívüli érzelmi szorongást szenvedett az apjának írt levele közzététele miatt, melytől egy enyhébb lefolyású májbetegség alakult ki nála.

A lapok azt írják: „A felperesről az Egyesült Királyság bulvármédiája, különösen az alperes nagyszámú hamis és káros cikk témája lett, amelyek óriási érzelmi szorongást és mentális egészségkárosodást okoztak.”

Azokra az interjúkra hivatkozva, amelyeket a hercegné öt barátja adott egy amerikai magazinnak 2019 februárjában, a dokumentumok hozzáteszik: „Mivel a barátai még soha nem látták őt ebben az állapotban, jogosan aggódtak a jólétéért, különösen azért, mert terhes volt. , akit az intézmény nem véd, és megtiltotta a védekezéstől.”

Related Posts