Moto-Café – a kávé szerelmeseinek

Budaörs egy 28000 fős város, ahol kávézónk a Moto kávézó is található. A városnak az egyik legcsendesebb és szebb környékén helyezkedünk el, hogy a kávézás élménye mellett a környék gyönyörét is szolgáltatni tudjuk.

Minden munkatársunk komoly képesítésekkel rendelkezik, így biztosítva önt, hogy éppen készülőben lévő kávéja mindig profik kezében van.

Kávéink forrása

A legjobb minőségű kávé a legtávolabbi régiókban növekszik. Az ideális mikroklímát, tengerszint feletti magasságot, talajt és a környező növényzetet nem könnyű elérni vagy fenntartani azoknak a kávéfajtáknak, amelyeket szeretünk inni.

A Moto kávézó a fenntartható kapcsolatok kiépítésére összpontosít kiváló minőségű termelőkkel szerte a világon. Tudjuk, hogy a gazdák állnak a minőségi kávé készítésének középpontjában, nem pedig bármely szállító vagy harmadik fél. Pontosan ezért sokszor tovább megyünk, hogy egyenesen a kávé forrásának helyéről szerezzük be a finomabbnál finomabb hozzávalókat.

Úgy gondoljuk, hogy minél tisztességesebb a termelő és a gazdálkodó közötti megállapodás, annál jobb minőségű kávé fog készülni nálunk.

Fontosnak érezzük, hogy ezeket a helyeket és azokat gondozó embereket a megérdemelt tisztelettel kezeljük. Éppen ezért csak kiváló minőségű termelőktől szerezzük be a kávét, akik nemcsak büszkék termésük minőségére, hanem fenntartható gazdálkodási módszereket is alkalmaznak, melyek tiszteletben tartják a környezetet és a körülöttük élő világot.

A Moto-Café kávézó egyedi elkészítési módja

A világ legfinomabb kávéjának egyedi ízei a pörkölőben kezdődnek. Éppen ezért a budaörsi Moto kávézó területén kezdjük el ezt a folyamatot. Kézzel, kis adagokban pörkölve a gyönyörű barna kávészemeket, a kávé készítői képesek tökéletesen megítélni az időzítést és a hőmérsékletet, hogy mit mikor érdemes csinálni, ezzel ínyenc finomságot átnyújtva fogyasztóinknak. Kávékészítő módszereink igazán különlegesek, évek óta kidolgozottak, annak érdekében. hogy mindig a legjobb kávéélményt nyújtsunk vevőinknek.

Termékkínálatunkban fellelhető Espresso, Americano, Macchiato többféle elkészítési módszerrel, Ristretto, Cappuccino, de akik nem a kávé kedvelői is tudnak választani a Moto kávézó kínálatából, hiszen sütemények széles választéka lelhető fel nálunk, továbbá hűsítő italok közül is lehet válogatni, melyek akár egy kiadós mozgás után nagyon jól tudnak esni.