Gyors desszert sütés nélkül

Gyors desszert sütés nélkül

A gyors desszert sütés nélkül civilizáció ott ér véget, ahol a büfé kezdődik! A szerelem a titkos összetevő: ezért nagyanyáink desszertjei soha nem voltak emészthetetlenek. Az ember és a tiramisu között első látásra hiszek a szerelemben ! Szerelmes, mint a konyhában ha gyorsan elkészül, akkor rosszul is! Tiramisu készült Pavesini helyett ladyfingers egy vereség az emberiség. Gyümölcsök vagyunk! Szerencsére aztán jön a desszert. A fagylalt kiváló. Kár, hogy nem „illegális”.

Gyors desszert sütés nélkül, mely a Tiramisu

Milyen különbségek vannak a pezsgők és a bajor között? Adj okot arra, hogy maradjak, mert én tiramisut készítettem! A legforgalmasabb napok is boldogan zárulhatnak egy jó desszert előtt. Hamis vagy, mint egy esküvői torta. Ha nem vagy képes boszorkányságra, hiába foglalkozol péksüteményekkel. A virágok elszáradnak, az ékszerek köddé válnak és a gyertyák égnek de a csokoládé soha nem öregszik meg. Tudjuk, hogy a munka mindig édesítette az életet: tény, hogy a gyors desszert sütés nélkül, de nem mindenki szereti az édességeket. Először a gyomor, majd a morál jön. Mit csinálsz?

A lelki társamat keresem. De ez egy serpenyő hab! Bárhol lehet!! Szükségem van szeretetre, de egy millefeuille chantilly-vel is jó! Isten feltalálta a méheket és a mézet: az ördög cukrászok. Megérted, hogy ősz van, amikor a kés küzd, hogy Nutellába ültesse magát! Amikor elkezdek valamit, befejezem, és a fagylaltkád nagyon jól tudja. Az élet túl rövid, először egyél desszertet. Ha jól gondolja, akkor jól főz. A túl sok étel elrontja a gyomrot, túl sok bölcsesség létezik. És különben is, az almás pités illat veri a Chanel ötöt is. Ha már a politikáról beszélünk lenne ennivaló? Ha senki sem látja megenni, akkor a desszertnek nincs kalóriája. Minél jobban telnek az évek, annál inkább hasonlítanak a születésnapi tortán lévő gyertyák egy spirometria vizsgára. Figyelem! A csokoládé csökkentheti a ruhád méretét!

Készítsen édességet

Néhány délután a nagymamám süteményeire emlékeztet, amelyeket lassan ettek, hogy hosszabb ideig tartsanak. És sietetlen tekintete. Étrend-tervem: készítsen édességet minden barátomnak … minél kövérebbek, annál vékonyabbnak nézek ki! A csokoládé aprósütemények nekem rosszak, de elveszítem és mindenképp megeszem őket, mert jön a desszert! Mi vagyunk, amit eszünk, ezért vagyok olyan édes! A legjobb barátod elmondja neked is az igazságot a fanyarról Hány kört tehet meg légzés nélkül? Tiramisuból akár négy is! Az életben olyanoknak kell lenned, mint a profiterolák : édes, de golyókkal! Nem én akarok desszertet: hanem ő akar engem! Ha el kellene döntenie, hogy forró croissant-t eszünk-e anélkül, hogy meghíznánk, és megtalálja-e életének férfit: mi lenne az előnye, amikor megtöltenék? A falánkság olyan satu, amely soha nem ér véget, és ez az a hely, amely mindig nő, annál idősebb lesz az ember. A gyors desszert sütés nélkül a lasagna nem árul el, a csokoládé nem hazudik, a pizza nem múlik el, a tiramisu nem beszél a háta mögött.

Szeressétek az ételt, ne az embereket. Az étel mindig megtalálja azokat, akik szeretnek főzni. Menj oda, ahová a szíved visz, várni foglak a cukrászdában! A csokoládé hallgat, a csokoládé nem ítélkezik feletted. Vasárnapom a kanapén van, mint a kakaó tiramisuval! Van, aki szerelmet keres én csak egy nyitott cukrászdát keresek! Az extázis az, hogy az első alatt talál egy második csokoládé réteget. Receptek az elfelejtettekhez. A pisztácia fagylalt egy másik dolog, amit felnőttként ért. A csokoládé stimulálja az élvezetes hormonok termelését, mint a nemi hormonok – nem tudtam, hogy életemben ennyire szexeltem. Még mindig nem jöttem rá, hogy nevessek vagy sírjak ha kétségeim vannak, eszem! Torok és hiúság: 2 szenvedély, amely az évek során növekszik. Megmenteni a Földet.

Csokoládés gyors desszert sütés nélkül

Ez az egyetlen bolygó csokoládéval. A hosszú élet és a jó vacsora között csak egy különbség van: a gyors desszert sütés nélkül a vacsoránál jönnek utoljára. Nem fojtom el a fájdalmaimat. Fojtogatom őket csokoládéval. Soha nincs késő a fagylalthoz, és soha nem késő a pizzához. A finomabb dolgok az életben vagy erkölcstelenek, vagy illegálisak, vagy elhíznak. Ne gondolja, hogy az édesség a szerelem helyettesítője. A szerelem az édesség helyettesítője. Az az ember, aki megtagadja az almadarabokat, nem lehet tiszta lélekkel! A recept bonyolítása a legjobb módja annak, hogy elfedje egy cukrász tehetségének hiányát. A tanácsom az, hogy ne kérdezd meg magadtól, hogyan vagy miért, hanem élvezd a fagylaltot, mielőtt elolvadna.

Related Posts