Erdei szállás lehetőségek

Erdei szállás lehetőségek

Az elszigetelt erdei szállás nagyon népszerű uticél volt a járvány idején. A hegyekben található elszigetelt szállások kereslete akár 500%-kal is nőtt. Nagy az érdeklődés ezen lehetőségek iránt. Az alábbiakban több ajánlást adtunk a nyaralókhoz és panziókhoz félreeső helyeken, gyönyörű hegyi helyeken egy pihentető hétvégére.

Fellegvár

Ez egy igazán romantikus erdei szállás hegyi kunyhó a nagyvárosoktól távol. Lombhullató erdő veszi körül, míg a szem ellát. A szállás azért nem olyan nomád mint gondolnák, mivel tartozik hozzá étterem, wifi, szauna és jakuzzi.

Huda lui Papara Vendégház

Elszigetelt hegyi házikó, távol a városok zajától. A szállás a folyó és a hegy között, a Huda Papară barlang bejáratánál, egy hagyományos panzióban található, a természet lágy ölén.

Alpin Lodge erdei szállás

Igazán félreeső helyen, az erdő közepén található házikó. Ennél csendesebb helyet el sem lehet képzelni a pihenésre. A szállás befogadó képessége maximum 10 fő, így a vendég sem zavarják egymást. A háztól néhány perces sétára található egy fergeteges szépségű horgásztó, mely a nyári hónapokban fürdésre is alkalmas. A tiszta víze nagyszerű buvárélményt is nyújthat az erre vágyóknak.

Erdei szállás horgásztóval

A ház a folyóra nyíló kilátással várja vendégeit, melyen akár vadvízi kajakozás is lehetséges a sport szerelmeseinek.

Valisoara ház

Igazából az Alpine Lodge erdei szállás egy távolabbi része. A két ház 400m távolságra helyezkedik el egymástól, mely biztosítja minden vendég számára a pihenést. A zöld és csendes részen található házikó grillezési lehetőséggel ellátott terasszal, valamint kis medencével, napozóágyakkal és hintával ellátott kerttel rendelkezik.

Mindkét szállás wellness szolgáltatásokkal, wifivel, bowling pályával várja kedves vendégeit.

Related Posts