Erdei szállás lehetőségek

Erdei szállás lehetőségek

Az elszigetelt erdei szállás nagyon népszerű uticél volt a járvány idején. A hegyekben található elszigetelt szállások kereslete akár 500%-kal is nőtt. Nagy az érdeklődés ezen lehetőségek iránt. Az alábbiakban több ajánlást adtunk a nyaralókhoz és panziókhoz félreeső helyeken, gyönyörű hegyi helyeken egy pihentető hétvégére.

Fellegvár

Ez egy igazán romantikus erdei szállás hegyi kunyhó a nagyvárosoktól távol. Lombhullató erdő veszi körül, míg a szem ellát. A szállás azért nem olyan nomád mint gondolnák, mivel tartozik hozzá étterem, wifi, szauna és jakuzzi.

Huda lui Papara Vendégház

Elszigetelt hegyi házikó, távol a városok zajától. A szállás a folyó és a hegy között, a Huda Papară barlang bejáratánál, egy hagyományos panzióban található, a természet lágy ölén.

Alpin Lodge erdei szállás

Igazán félreeső helyen, az erdő közepén található házikó. Ennél csendesebb helyet el sem lehet képzelni a pihenésre. A szállás befogadó képessége maximum 10 fő, így a vendég sem zavarják egymást. A háztól néhány perces sétára található egy fergeteges szépségű horgásztó, mely a nyári hónapokban fürdésre is alkalmas. A tiszta víze nagyszerű buvárélményt is nyújthat az erre vágyóknak.

Erdei szállás horgásztóval

A ház a folyóra nyíló kilátással várja vendégeit, melyen akár vadvízi kajakozás is lehetséges a sport szerelmeseinek.

Valisoara ház

Igazából az Alpine Lodge erdei szállás egy távolabbi része. A két ház 400m távolságra helyezkedik el egymástól, mely biztosítja minden vendég számára a pihenést. A zöld és csendes részen található házikó grillezési lehetőséggel ellátott terasszal, valamint kis medencével, napozóágyakkal és hintával ellátott kerttel rendelkezik.

Mindkét szállás wellness szolgáltatásokkal, wifivel, bowling pályával várja kedves vendégeit.