Élelmiszer és vegyiáru eladó

Élelmiszer és vegyiáru eladó

Az Euro-cent egy amolyan franchise alapú vegyiáru nagykereskedés, ahol mindent megkaphat, kezdve az illatszerektől, a tisztasági szerekig. Élelmiszer és vegyiáru eladó alkalmazottakat foglalkoztatunk. Célunk, hogy mindig növeljük kapacitásunkat, így minél több árut biztosítva a vásárlók számára. Emellett mindig odafigyelünk, hogy áraink megfelelően és megfizethető módon legyenek megszabva.

Az Euro-cent története

Az Euro-cent története elég régre nyúl vissza, hiszen már több mint 20 éve létezik üzlethálózatunk az ország számos területén. A kezdetek óta próbálunk odafigyelni, hogy a vevőknek megfizethető árakon áruljunk minden terméket. Célunk már a kezdetek óta, az, hogy odafigyeljünk a vásárlóinkra és azt nyújtsuk számukra, amit megérdemelnek, ezért csapatunk összes tagja mindent meg is tesz.

Az áruink mennyisége

Mennyisége szempontjából üzlethálózatunk külön-külön több 100 ezer termékek tartalmaz, de készleteink az évek során mindig bővülnek. Áruink tárolásához persze egy hatalmas raktárra is szükség van, de szerencsére az Euro-cent ebben nem szenved hiányt, mivel jelenleg fő raktárunk területe meghaladja a 10 ezer négyzetmétert is. Ez jelenleg bőven elég az összes vegyiáru eltárolásához, illetve a jövőbeni bővítésekhez is. A mennyiség mellett persze a minőségre is figyelünk, ezért a 200-at is meghaladó partnereinktől mindig a legjobb, és a legajánlottabb termékeket rendeljük be. Partnereink mind megbízható cégek, ezáltal nem kell félni attól, hogy hamis árut kapunk kézhez.

Széles választék az áruk tekintetében

Az áruk tekintetében nagyon széles választék található nálunk. Mi szeretünk minden egyes vásárlónkra gondolni, ezért is kaphatóak nálunk bio termékek. Ezek mind természetes alapanyagokból készültek, azaz nem tartalmaznak semmilyen vegyi anyagokat. Finom illatú parfümök is megtalálhatóak üzleteinkben, melyek természetesen egytől-egyig eredetiek, semmilyen jogszabályt meg nem sértve és figyelve a jó alapanyagokra és illatokra. Emellett vannak mosó- és mosogatószerek, öblítők, szájápolási termékek, illetve további konyhai és fürdőszobai kellékek.

Összegzésképpen pedig csak ajánlani tudjuk az Euro-cent üzletekben történő vásárlást, hiszen kihagyhatatlan azok számára akik a jó árak, a kiváló minőségű vegyiáru és nagy választék kedvelői. Csak keresse meg a legközelebb található Euro-cent áruházat lakheyléhez és jöjjön, vásároljon nálunk.

Szakképesített élelmiszer és vegyiáru eladó

Kifejezetten csak képesített élelmiszer és vegyiáru eladó kollégákat foglalkoztatunk a partnereink szakszerű kiszolgálása végett. Amennyiben ön is rendelkezik ilyen végzettséggel, jelentkezhet nálunk állásra.

Related Posts