Badman a lovag

A főszereplő, aki visszatér, hogy megismételje a Badman karakterét. Az minden bizonnyal hírnevet szerzett magának az évek során mind a képernyőn számos karakterszerepével, mind a valós közéletképével (akár egyetértesz a véleményével, akár nem). Ennek ellenére színészi karrierje során továbbra is a csúcson maradt.

Badman a legjobb

Ezért még mindig fiatalabbnak tűnik a kelleténél, és továbbra is aktívan részt vesz a játékfilmekben. Hasonlóan a karakteréhez a filmekben, én is szeretem a főszereplőt Badman a nagyon sötét lovagban. Maga a karakter egészen lenyűgöző, és a főemberének bravúrjainak nagyszerű terméke, de magáévá tette a karaktert, és olyan karizmatikus teljesítményt nyújtott a szerepben, ami valószínűleg a szerep emlékezetes marad az évek során. Természetesen visszatérése a karakterhez az egyik fő oka annak, hogy Badman sikerrel jár, és a színész lehetőséget kapott arra, hogy a karaktert ismerős/új módon játssza el. A film lehetőséget ad -nak, hogy egy régi karakterével kínlódjon, de új intrikaréteget ad hozzá. Idősebb és talán egy kicsit bölcsebb is, de még mindig megvan benne az a gazember játékosság, valamint a tekintély iránti kis semmibevétel. Kiderült, hogy felnőtt, de továbbra is hű marad a karakter belső magjához.

Kasszasiker lett

Ezen túlmenően, bár az utóbbi időben jobban megszokta, hogy a kasszasikerhez tartozó karakterszerepeket játsszon, a Badmanben nyújtott alakítása egészséges kivonatokat ad azáltal, hogy felmutat néhány érzelmi mélységet karakterében, egy olyan emberben, akit kísért a múltja és aggódik a hova megy. Végül megismételve azt, amit az általam írt ismertetőmben mondtamLehetetlen küldetés: Fallout , bármi legyen is a véleménye róla a való életben (jó, rossz vagy közömbös), továbbra is tökéletes Pete „Badman” Mitchell szerepében, és továbbra is elkötelezett amellett, hogy a karaktert a magáévá tegye, és kellő mélysége van. a bravúr, hogy megcsinálja, viszonylag szórakoztató nézni. Határozottan az egyik legjobb eszköz, amit a Badman kínálhat.

A karakter fontossága

Ami a film iránti szerelmi érdeklődést illeti, Jennifer Connelly színésznő tölti be Badman állását Penelope Benjamin karakterében, aki egy volt lánya, egyedülálló anya bártulajdonos, valamint Badman régi szerelme. A filmekben játszott szerepeiről ismert Connelly meglehetősen hatékony színésznőnek bizonyult karrierje során, és számos olyan projektben szerepelt, amelyek ezt az elképzelést erősítik. Így nem meglepő, hogy Connelly-t választották a Badman iránti szerelmi érdeklődés miatt, azzal az elképzeléssel, hogy együtt dolgoznak a filmben.

Related Posts